Ons menu van het seizoen wisselt afhankelijk van het seizoen en aanbod.
Kies voor een heerlijk 3- of 4-gangen menu voor €39 of €49 per persoon.
Ons menu is de gehele dag te bestellen.
Bij een 3-gangen keuze is het tussengerecht tevens als hoofdgerecht te bestellen, waardoor je een keuze maakt tussen vis en vlees voor je hoofdgerecht.
met ham, kaas en bechamelsaus
geserveerd met witte koolsalade met mierikswortel en chef's secret BBQ sauce
met hollandse oude kaas en paprika confiture
uit de kelders van Vaeshartelt of rundvlees geserveerd met Gulpener pitjesmosterd
met onze seizoenssoep, 1 oesterzwam kroket met mosterd en brood en een sandwich met Geulhemmer grottenham. (kan ook geheel vegetarisch geserveerd worden)
club met gemarineerde groenten, veelal uit eigen moestuin, geserveerd met cocktailsaus
met gegrilde kipfilet, krokante bacon en paprika-cocktailsaus
gepocheerd ei met hollandaisesaus en gemarineerde groenten uit naastgelegen tuin
gepocheerd ei met hollandaisesaus
altijd geserveerd met brood en boter
afhankelijk van wat er groeit en bloeit
Let op: bereidingstijd 20 min
Met Belgische Val Dieu kaas, gebakken appeltjes en stroop van eigen fruitgaard
Met dagelijks wisselende samenstelling maar altijd met zo veel mogelijk groenten en bloemen uit naastgelegen tuin geserveerd met brood en boter
geserveerd met frieten (zacht gegaard rundvlees in een saus met rinse appelstroop, laurier, rode ui, girouffle en een beetje peperkoek)
Chefs beefburger van de Hollandse dubbeldoelkoe, BBQ saus op basis van Väöske bier, coleslaw en frieten
afhankelijk van wat er groeit en bloeit
heerlijke uiensoep overbakken met kaas. let op, bereidingstijd 20 min
met witlof, zure appel en zachte mosterdcrême
met aardappelsalade en gefermenteerde cherrytomaatjes
Met Belgische Val Dieu kaas, gebakken appeltjes en stroop van eigen fruitgaard
met dagelijks wisselende samenstelling maar altijd met zo veel mogelijk groenten en bloemen uit naastgelegen tuin
Zacht gegaard rundvlees in een saus met rinse appelstroop, laurier, rode ui, kruidnagel en een beetje peperkoek, geserveerd met frieten
met kruidenjus, aardappelgratin en groente van het seizoen
Chefs beefburger van de Hollandse dubbeldoelkoe, BBQ saus op basis van Väöske bier, coleslaw en frieten
met Gulpener mosterdschuim en crème van bataat en melange van boontje
met hollandaisse van citroenmelisse, krokant geplette aardappel, courgette en bospeen
met piepers, bindsla, hazelnoot en daslook
met V.O.C. kruiden en gort
met rinse appelstroop en vijgen-venkel brood
grote chocolate chip cookie met mokka ijs en koffiesiroop
met bessen en walnotencrunch
met roomijs van speculoos
huisgemaakt appeltaartje met sorbet van appel
Aardappel nacho’s beladen met kaas, spekjes en bosui, geserveerd met zure room
Frankrijk, Coteaux de Béziers | Chardonnay, Viognier
Frankrijk, Coteaux de Béziers | Grenache
Frankrijk, Coteaux de Béziers | Merlot
Duitsland, Spätlese Suss | Riesling, Müller-Thurgau | Zoet
Nederland, Maastricht, Landfood Regout | Pinot Noir
Van onze eigen wijngaard!
Frankrijk, Loire | Sauvignon Blanc
Spanje, Segovia | Verdejo
Duitsland, Mosel | Riesling
Nederland, Zuid-Limburg | Müller-Thurgau, Auxerrois, Pinot Gris
Frankrijk, Côtes du Rhône | Grenache Blanc,
Clairette, Roussanne, Viognier
Frankrijk, Bourgogne | Chardonnay
Italië, Puglia | Primitivo
Spanje, La Rioja | Tempranillo
Italië, Piemonte | Barbera Appassimento
Frankrijk, Bordeaux | Merlot, Cabernet Sauvignon
Frankrijk, Bourgogne | Pinot Noir
Nederland, Maasvallei | Pinot Noir
Frankrijk, Languedoc - Roussillon | Pinot Noir
Spanje, Xarel-lo | Macabeo, Parellada
Spanje, Xarel-lo | Pinot Noir, Grenache
Belgium, Riemst
Frankrijk, Champagne | Chardonnay
Frankrijk, Champagne | Chardonnay, Pinot Noir
Nederland, Maastricht, Landfood Regout | Pinot Noir – van onze eigen wijngaard!
Portugal | Moscatel
Italië, Puglia | Primitivo
Het kerstdiner zal geserveerd worden op 24, 25 en 26 december. Tijdens het diner serveren wij 4-gangen plus een amuse inclusief plat tafelwater voor € 59,50 per persoon. Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar serveren wij een apart kindermenu voor € 30,- per persoon.
De kerstlunch wordt geserveerd op 25 en 26 december. Op deze dagen serveren wij onderstaand menu in 3-gangen, waarbij het tussengerecht komt te vervallen. De kosten voor de kerstlunch inclusief amuse en plat tafelwater zijn € 47,50 per persoon. Het kindermenu voor kinderen van 3 t/m 12 jaar wordt geserveerd voor € 25,- per persoon.
Of
Of
Of
Of